Probabilistic Models

Definitie Probabilistic Models

Un instrument de statistica in care probabilitatea ca un eventiment sa se intample din nou este estimata folosind date din trecut, in vanzari previziunile care privesc comportamentul trecut al cumparatorului este folosit pentru a estima gradul de probabilitate cu care consumatorii vor cumpara acelasi produs din nou.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Probabilistic Models? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Probabilistic Models.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Probabilistic Models. Definitiile termenilor despre Probabilistic Models cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Probabilistic Models, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Probabilistic Models.