Problem Situation Model

Definitie Problem Situation Model

Un model de situatie problematica intampinata de de o persoana care ia decizii, construit (deseori de un cercetator de marketing) cu scopul de a avea o imagine cat mai clara a problemei, un model de situatie problematica include o descriere a profitului dorit, variabilele relevate si relatiile fiecareia dintre variabilele cu profiturile.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Problem Situation Model? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Problem Situation Model.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Problem Situation Model. Definitiile termenilor despre Problem Situation Model cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Problem Situation Model, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Problem Situation Model.