Problem-Solving Approach

Definitie Problem-Solving Approach

O abordare a modului de vanzare in care un agent de vanzari lucreaza cu cumparatorul pentru a evalua solutii Alternative la o problema si pentru a o alege pe cea ma buna, o abordare care sa genereze raspunsuri in scopul de a construi relatii de lunga durata cu clientii. Numit si Depth Selling

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Problem-Solving Approach? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Problem-Solving Approach.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Problem-Solving Approach. Definitiile termenilor despre Problem-Solving Approach cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Problem-Solving Approach, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Problem-Solving Approach.