Pentru prima data in România o carcasă PC, proiectată de Pininfarina

BUCURESTI - 18 martie 2005

Comunicat tip General in IT&C

ProCA România, distribuitor al cunoscutului producător de cooler-e şi carcase Spire, va aduce pentru prima data in Romania o carcasa PC proiectată de renumitul designer italian Pininfarina.

Spire si-a unit forţele cu Pininfarina, responsabil pentru design-ul multor mărci de renume din lumea auto: Ferrari, Mitsubishi, Peugeut. Pininfarina a realizat un proiect complet nou al carcasei Spire, transformând tradiţionala carcasa intr-una cu linii sofisticata si elegante.
SP-ATX-PALUTM este o carcasă realizată in întregime din aluminiu, cu un design elegant, dar care este construită cu o grijă deosebită pentru detalii, cu protecţie la radiaţii, conectori frontali pentru USB si sunet, cu uşoară instalare a plăcii de bază, prin sistem de prindere fără şuruburi. Partea din faţă, ce acoperă bay-urile pentru optice si FDD fiind HIDRAULICA, iar partea laterală ce oferă acces în interiorul carcasei de asemenea este HIDRAULICA.

Acest model de carcasă va fi prezent pe piaţa românească începând cu luna aprilie 2005.

SP-ATX-PALU Italian Designed Aluminium ATX Case
Dimensions 440x190x445mm (L x W x H)
Material Aluminum alloy (Bezel & Chassis)
Available Colors Aluminum/Black/Blue
Mainboard type Extend ATX (12
5.25 Bay drives 6 ~ 4 visible and 2 hidden
3.5 Floppy drives 2 ~ 1 visible and 1 hidden
Cooling applications4 x 80x80x25mm fans
1 x 92x92x25mm fan
External connectionsUSB 2.0 x 2; MIC x 1
Earphone jack x 1;
IEEE 1394 x 1
Mai multe detalii pe site-ul Spire:

Despre ProCA Romania

Spire a fost infiinţată în 1991, ca producător „premier brand” pentru cooler-e şi carcase, având birouri in USA, Olanda, Anglia, Germania, Franta, Japonia, etc. Fabricile Spire sunt certificate ISO 9002 si 9001 din anul 1999, produsele fiind certificate CE, UR, CSA si TUV.

ProCA România este distribuitor oficial in România pentru PHILIPS, BENQ, Apacer, ECS, Spire, AMD, Infosec UPS, Sparkle, PC Chips, Tul / PowerColor, Infosmart, etc.
Cu vânzări in 2004 in Romania de 31Milioane de USD, ProCA Romania este unul din cei mai importanţi distribuitori IT din Romania. Face parte din grupul de firme AAC, cu sucursale in Cehia, Slovacia si Romania. Anul 2004 însemnând pentru AAC vânzări de peste 250Milioane USD.

Dragoş-Cristian Salamac
MarCom Manager
ProCA România SRL
Tel/Fax: +021-323.82.00