ProCA Romania distribuie produsele PENTAGRAM in Romania

BUCURESTI - 16 februarie 2006

Comunicat tip General in IT&C

Din aceasta luna ProCA Romania a inceput distributia produselor PENTAGRAM in Romania. Prin acest contract de distributie toate dispozitivele profesionale de racire fabricate de PENTAGRAM: coolere pentru procesoare, coolere pentru placi video, dispozitive de control al vitezei interne si externe, radiatoare pentru memorii sunt disponibile la sediile ProCA din Bucureşti, Timisoara si Constanta, Targu Mures dar si prin partenerii din toata ţara.
PENTAGRAM este lider pe pietele din Austria, Polonia, Rusia, Ungaria si Cehia, in Germania avand market share peste 40%.

ProCA Romania distribuie produsele PENTAGRAM in Romania

Coolerele PENTAGRAM pentru procesoare sunt comercializate in pachete retail din plastic transparent destinate magazinelor de IT&C; pachetele contin pe langa fan-cooler, dispozitivele de reglaj al turatiei dar si toate adaptoarele pentru procesoarele INTEL Pentium 4 (Socket478/LGA775) si AMD Athlon64/Sempron (Socket754/939/940). Pachetele de racire pentru placile video contin: fan-cooler-ul, radiatoarele pentru memoriile video si dispozitivul de reglaj al vitezei al ventilatorului. Radiatoarele sunt de mari dimensiuni si exista variante realizate integral din integral din Cupru, Cupru + Aluminiu sau doar din Aluminiu.

Pentru mai multe informaţii:
Vă rugam vizitati http://www.pentagram.com.tw

Despre ProCA Romania

Despre ProCA:

Distribuitor al multor mărci de renume mondial (NEC, PHILIPS, BENQ, APACER, Samsung, PC CHIPS, ECS, Foxconn, Maxtor, AMD, Infosec, Infosmart, INTEX, Tul/PowerColor, Sparkle, etc), cu reţea de distribuţie ce cuprinde peste 2,000 de dealeri pe tot teritoriul ţării, ProCA România este unul dintre principalii jucători pe piaţa distribuţiei IT din România.

Din decembrie 2005 ProCA Romania este membra a grupui de firme RTC.
Cu o cifra de afaceri de 237Mil€ realizata in 2005, RTC este unul dintre cele mai mari grupuri comerciale aflate in proprietate romaneasca; grupul cuprinde mai mult de 65 de companii grupate dupa specific in 6 divizii: Office, Diverta, Mobishop, Best Computers, TCE, Dezvoltare.
RTC Holding este lider de piata in Romania pe zona de birotica – papetarie (Office Express), cargo-curierat (TCE) si retail – produse media (Diverta).

Pentru mai multe detalii cu privire la produsele distribuite, vă rugăm să navigaţi pe site-ul www.proca.ro.

Dragoş-Cristian Salamac
MarCom Manager
ProCA România SRL
Tel/Fax: +021-323.82.00