Procedeu contabil

Definitie Procedeu contabil

Procedeu specific metodei contabilitatii care are rolul de a stabili existenta si miscarea elementelor patrimoniale cu ajutorul contului, balantei de verificare si a bilantului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Procedeu contabil? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Procedeu contabil.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Procedeu contabil. Definitiile termenilor despre Procedeu contabil cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Procedeu contabil, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Procedeu contabil.