Procent relativ de piata

Definitie Procent relativ de piata

Raportul dintre procentul de piata si procentul de piata al celui mai mare concurent. Indica nivelul de dominare a pietei pe care o firma il are asupra competitorilor.Spre exemplu, daca procentul tau de piata este de 20% si cel al celui mai mare competitor al tau este de 10%, marja relativa este de 2:1.Un procent relativ de piata mare este considerat tot ce este peste 1:1. Este important de cunoscut acest raport pentru ca in functie de el poti stabili diferite strategii de marketing.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Procent relativ de piata? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Procent relativ de piata.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Procent relativ de piata. Definitiile termenilor despre Procent relativ de piata cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Procent relativ de piata, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Procent relativ de piata.