Procentaj de interes

Definitie Procentaj de interes

In cadrul grupului de societati, procentajul de interes indica partea din capitalul societatii controlate detinute de societatea-mama, direct sau prin intermediul altor societati-satelit. El este o notiune strict financiara, care serveste drept baza pentru calculul drepturilor societatii-mama.Analiza procentajului de interes permite sa se calculeze drepturile financiare ale societatii-mama si actionarilor minoritari care fac parte din grup.Vezi si Grup de interes.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Procentaj de interes? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Procentaj de interes.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Procentaj de interes. Definitiile termenilor despre Procentaj de interes cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Procentaj de interes, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Procentaj de interes.