Proces de conducere

Definitie Proces de conducere

Ansamblu al fazelor prin care se determina obiectivele unui sistem economico-social si ale componentelor lui, se asigura functionarea sistemului in vederea realizarii obiectivelor respective si se controleaza parametrii de stare ai acestuia in trecerea de la o stare la alta.Obiectul muncii in procesele de conducere il constituie informatia care serveste drept fundament pentru pregatirea si adoptarea deciziilor, controlul realizarii obiectivelor etc.Procesele de conducere, spre deosebire de cele de executie, se caracterizeaza, in principal, prin faptul ca o parte din forta de munca din sistem actioneaza asupra celeilalte parti, care reprezinta majoritatea resurselor umane, in vederea obtinerii unor performante cat mai ridicate.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Proces de conducere? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Proces de conducere.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Proces de conducere. Definitiile termenilor despre Proces de conducere cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Proces de conducere, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Proces de conducere.