Proces de munca

Definitie Proces de munca

Componenta a procesului de productie, activitate a executantului in sfera productiei materiale sau in sfera serviciilor, care, folosind mijloace de munca, actioneaza asupra obiectelor muncii in vederea obtinerii de bunuri si prestari de servicii.Cand obiectul muncii se transforma direct de catre executant, procesul de munca se suprapune cu procesul tehnologic. Pe masura mecanizarii procesului de productie, procesul de munca incepe sa se distinga de procesul tehnologic ajungandu-se ca, in cazul automatizarii, acesta sa se reduca la realizarea conducerii si controlului procesului de productie.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Proces de munca? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Proces de munca.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Proces de munca. Definitiile termenilor despre Proces de munca cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Proces de munca, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Proces de munca.