Proces de organizare

Definitie Proces de organizare

Parte a unui proces de conducere care are ca obiect crearea unui sistem economico-social.Procesul de organizare constituie continutul functiei de organizare.Intrucat procesele de organizare in sistemele economico-sociale moderne se caracterizeaza printr-o complexitate ridicata, desfasurarea acestora este asigurata de catre conducatorii sistemelor respective care, in virtutea functiei de organizare a conducerii, stabilesc obiectivele actiunilor de organizare si urmaresc desfasurarea acestora, precum si de catre specialisti in organizare care, folosind metode si tehnici adecvate, elaboreaza si aplica solutii organizatorice potrivit obiectivelor stabilite.Procesele de organizare trebuie abordate in corelare cu celelalte parti ale proceselor de conducere, asigurandu-se astfel, obtinerea unei eficiente sporite.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Proces de organizare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Proces de organizare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Proces de organizare. Definitiile termenilor despre Proces de organizare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Proces de organizare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Proces de organizare.