Proces de productie continuu

Definitie Proces de productie continuu

Proces de productie care se desfasoara fara intrerupere de-a lungul intregii perioade calendaristice, potrivit cerintelor tehnologice sau organizatorice.Intreruperea acestor procese are drept urmare inrautatirea calitatii produselor obtinute, a indicatorilor de folosire a utilajelor, instalatiilor etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Proces de productie continuu? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Proces de productie continuu.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Proces de productie continuu. Definitiile termenilor despre Proces de productie continuu cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Proces de productie continuu, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Proces de productie continuu.