Proces de productie discontinuu

Definitie Proces de productie discontinuu

Proces de productie care se caracterizeaza prin faptul ca intreruperile din motive tehnico-organizatorice neprevazute nu atrag dupa sine inrautatirea calitatii productiei, deteriorarea starii masinilor, utilajelor, instalatiilor.Procesul de productie se organizeaza, de regula, numai in zilele lucratoare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Proces de productie discontinuu? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Proces de productie discontinuu.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Proces de productie discontinuu. Definitiile termenilor despre Proces de productie discontinuu cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Proces de productie discontinuu, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Proces de productie discontinuu.