Proces de productie

Definitie Proces de productie

Ansamblu al activitatilor desfasurate in mod constant, organizate, conduse si realizate de catre om cu ajutorul mijloacelor de munca si al proceselor naturale care au loc in legatura cu transformarea muncii in produse si servicii.Orice proces de productie cuprinde, obligatoriu, trei elemente:- mijloacele de munca- obiectele muncii- munca insasi.Procesul de productie este format din: - procesul de munca- procesul tehnologic.In industrie, in functie de rolul pe care-l au in obtinerea produsului finit, procesele de productie se impart in:- de baza (din desfasurarea carora rezulta produse, subansamble, piese specifice ramurii din care face parte unitatea productiva respectiva)- auxiliare (din desfasurarea carora rezulta produse specifice altor ramuri decat celei careia ii apartine unitatea respectiva)- de servire (din desfasurarea carora nu rezulta produse, ci servicii).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Proces de productie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Proces de productie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Proces de productie. Definitiile termenilor despre Proces de productie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Proces de productie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Proces de productie.