Proces economic

Definitie Proces economic

Sinonim - faza economica Inlantuire ordonata a diferitelor etape si/sau stadii ale realizarii unei operatiuni economice miscarea generala, dezvoltarea in timp si in spatiu, a unui fenomen economic.Procesul economic se refera la un ansamblu de fapte si activitati specifice vietii economice: procese de productie, de distribuire, de consum, de munca, de investitii. Cu alte cuvinte intreg sistemul de activitati la care participa si in care se inscriu, prin functiile lor, toti agentii economici reprezinta procesul economic.Pentru realizarea procesului economic se consuma (se cheltuiesc) mijloace economice: aprovizionarea cu materii prime, etc, fabricarea de produse, executarea de lucrari, prestarea de servicii, desfacerea (vanzarea) de produse etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Proces economic? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Proces economic.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Proces economic. Definitiile termenilor despre Proces economic cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Proces economic, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Proces economic.