Proces-verbal

Definitie Proces-verbal

Inscris prin care se consemneaza anumite fapte sau acte juridice. Procesul verbal este un document cu cea mai mare frecventa ce cuprinde aproape toate domeniile de activitate: economic, tehnic, social, juridic etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Proces-verbal? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Proces-verbal.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Proces-verbal. Definitiile termenilor despre Proces-verbal cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Proces-verbal, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Proces-verbal.