PRODCOM

Definitie PRODCOM

Nomenclatorul de produse pentru anchetele statistice de productie, utilizat de tarile Uniunii Europene. A fost adoptat prin Regulamentul Consiliului (CEE)nr. 3.924/19 decembrie 1991 si este integrat in CPA (Clasificarea produselor asociate activitatilor pentru produsele energetice se utilizeaza nomenclatorul specific acestora).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru PRODCOM? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul PRODCOM.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la PRODCOM. Definitiile termenilor despre PRODCOM cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la PRODCOM, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la PRODCOM.