Prodigy Technologies isi reinnoieste statutul de Microsoft Windows Embedded Partner

BUCURESTI - 24 august 2007

Comunicat tip General in IT&C

In luna august a.c., Prodigy Technologies a primit confirmarea reinnoirii statutului de Microsoft Windows Embedded Partner.

Prodigy Technologies este o companie cu capital privat ce are drept obiect de activitate dezvoltarea de soluţii software pentru domeniile financiar-bancar, asigurări, retail, distribuţie si productie.
Aceasta recunoastere a fost atribuita echipei Prodigy datorita competenţelor tehnice dovedite şi a calitatii solutiilor mobile embedded dezvoltate: Merlin Mobile SFA si Smart MRS.
Merlin Mobile (SFA) – este un sistem informatic pentru automatizarea vanzarilor. Programul creat de echipa Prodigy permite vizualizarea in timp real a tuturor informatiilor necesare preluarii comenzilor si a gestionarii relatiilor cu clientii.
Smart Mobile Research Solution : soluţie software ce ruleaza pe instrumente mobile (Pocket PC) si este destinată companiilor ce au ca obiect de activitate studiile de piaţă.
Ca Microsoft Windows Embedded Partner, Prodigy beneficiaza de suport, de resurse de marketing si de oportunităţi de dezvoltare pe care va continua sa le utilizeze in beneficiul clientilor cu acelaşi profesionalism de care a dat dovadă şi până in prezent.
'Firma Prodigy este Microsoft Gold Certified Partner, cu competente atestate de Data Management Solutions si ISV/Software Solutions, avand in permanenta acces la tehnologie si resurse tehnice de ultima ora. Competentele obtinute atesta expertiza firmei Prodigy in dezvoltarea de aplicatii software conforme cu ultimele tehnologii Microsoft, cat si succesul implementarii acestora la o serie de clienti' recomanda Florian Ivan, ISV Manager, MICROSOFT ROMANIA.

Despre Prodigy Technologies SRL

Despre Prodigy Technologies
Prodigy Technologies a fost înfiinţată în anul 2000 şi este prima companie cu capital indian din România ce are ca obiect de activitate dezvoltarea de aplicaţii software. Echipa Prodigy Technologies creeaza sisteme informatice ce pot fi utilizate în diverse domenii: finaciar, industrial, mass-media, vânzări, transporturi, turism şi altele.
Prodigy Technologies are sediul central în Bucureşti, România.
Sistemele dezvoltate de noi: Merlin (ERP) si Merlin Mobile (SFA), Pro Budget (managementul bugetelor), Prodigy Fixed Assets (gestiunea mijloacelor fixe), PIIMS (solutie destinata firmelor de asigurari).

Dintre clientii nostri amintim: Metro cash&carry, Ovo Design, Toneli Group, Ecuator Holding, Alpha Bank Romania, NBG Insurance, AgroCompany, Fatrom Aditivi Furajeri, Proserv SRL, Edwards International, Real Hipermarket, Greenland Pharmaceutical, Cerealprod SA etc.
Contact:
Manesh Wadhwani
Mobil: 0745348765
Tel. fix: 021.456.31.26
Adresa: Calea Rahovei nr 266-268, et. 6, camera 21, sector 5, Bucuresti
info@prodigy.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/prodigy-technologies-srl/prodigy-technologies-isi-reinnoieste-statutul-de-microsoft-windows-embedded-partner