PRODROM

Definitie PRODROM

Nomenclatorul de produse pentru anchetele statistice de productie, care este utilizat in Romania (pentru produsele energetice se utilizeaza nomenclatorul specific acestora). PRODROM este integrat in CPSA (Clasificarea produselor si serviciilor asociate activitatilor) si aliniat la PRODCOM (Nomenclatorul de produse pentru anchetele statistice de productie, utilizat de tarile Uniunii Europene).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru PRODROM? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul PRODROM.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la PRODROM. Definitiile termenilor despre PRODROM cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la PRODROM, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la PRODROM.