Produs de proba

Definitie Produs de proba

Produs experimental supus operatiei de testare inainte de omologare.Testarea consta in verificarea din punct de vedere tehnic si calitativ a valorii produsului, precum si a modului de acceptare a sa sau nu de catre piata.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Produs de proba? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Produs de proba.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Produs de proba. Definitiile termenilor despre Produs de proba cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Produs de proba, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Produs de proba.