Produs-fanion

Definitie Produs-fanion

Produs de inalta tehnologie, cu performante ridicate, sau un produs care se bucura de un succes comercial rasunator, destinat comunicarii institutionale si al carui renume este folosit pentru imbunatatirea imaginii intregului portofoliu de produse al unei firme. Produs emblematic: produs purtator al unui simbol propriu unei culturi sau tari (made in), recunoscut universal si care difuzeaza o imagine puternica, federativa. Exemplu: sectorul modei sau al produselor agroalimentare de lux, made in France.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Produs-fanion? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Produs-fanion.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Produs-fanion. Definitiile termenilor despre Produs-fanion cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Produs-fanion, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Produs-fanion.