Produs final

Definitie Produs final

Totalitatea bunurilor economice (materiale, servicii etc.), in expresie valorica, destinate ultimei utilizari ce li se poate da.Se determina eliminand consumul intermediar din valoarea bunurilor produse intr-o tara.Cunoscut si sub denumirea de PIB.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Produs final? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Produs final.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Produs final. Definitiile termenilor despre Produs final cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Produs final, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Produs final.