Produs finit

Definitie Produs finit

Produs pentru care prelucrarea s-a incheiat, care a parcurs in intregime fazele procesului de productie si care este utilizat ca atare, fara sa mai suporte alta transformare, putand fi depozitat in vederea livrarii sau expediat direct clientilor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Produs finit? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Produs finit.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Produs finit. Definitiile termenilor despre Produs finit cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Produs finit, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Produs finit.