Produs Global Brut

Definitie Produs Global Brut

Abreviat - PGBExprima rezultatele intregii activitati umane pe o perioada de timp determinata si se calculeaza ca norma a consumului intermediar si a consumului final.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Produs Global Brut? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Produs Global Brut.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Produs Global Brut. Definitiile termenilor despre Produs Global Brut cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Produs Global Brut, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Produs Global Brut.