Produs global

Definitie Produs global

Produs al carui nume de marca este recunoscut pe plan international (spre exemplu, Coca-Cola, IBM, McDonald's s.a.). Expansiunea marilor companii multinationale se bazeaza pe o productivitate ridicata, o putere financiara imensa, productie de masa si economii de scara realizate din productie, distributie, marketing si management.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Produs global? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Produs global.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Produs global. Definitiile termenilor despre Produs global cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Produs global, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Produs global.