Produs imitativ

Definitie Produs imitativ

Produs copiat/reprodus dupa o marca originala - care se bucura de succes si notorietate pe piata. Similitudinea poate fi fonetica si/sau vizuala si ea antreneaza confuzia consumatorului in privinta marcii originale. Protejarea marcii impotriva copierii si falsificarii se face prin inregistrare. V. contrafacere, marca inregistrata.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Produs imitativ? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Produs imitativ.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Produs imitativ. Definitiile termenilor despre Produs imitativ cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Produs imitativ, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Produs imitativ.