Produs Interior Net

Definitie Produs Interior Net

Abreviat - PINExprima valoarea bunurilor produse si serviciilor prestate intr-o anumita tara intr-o anumita perioada de timp, de regula un an din care se scad consumul intermediar si amortizarea capitalului fix.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Produs Interior Net? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Produs Interior Net.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Produs Interior Net. Definitiile termenilor despre Produs Interior Net cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Produs Interior Net, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Produs Interior Net.