Produs Intern Brut

Definitie Produs Intern Brut

Abreviat - PIBPrincipalul agregat macroeconomic al sistemului contabil national ce exprima valoarea adaugata bruta a bunurilor si serviciilor ajunse in ultimul stadiu al circuitului economic, care au fost produse in interiorul unei tari de catre agentii economici autohtoni si straini intr-o anumita perioada de timp, de regula un an.Vezi si Produs final.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Produs Intern Brut? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Produs Intern Brut.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Produs Intern Brut. Definitiile termenilor despre Produs Intern Brut cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Produs Intern Brut, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Produs Intern Brut.