Produs manufacturat

Definitie Produs manufacturat

Produs care a suportat transformari prin procese cu caracter industrial, spre deosebire de produsele brute (primare), care nu sunt obtinute prin astfel de transformari.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Produs manufacturat? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Produs manufacturat.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Produs manufacturat. Definitiile termenilor despre Produs manufacturat cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Produs manufacturat, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Produs manufacturat.