Produs National Brut

Definitie Produs National Brut

Abreviat - PNBReprezinta valoarea bunurilor produse si serviciilor prestate in interiorul tarii, intr-o perioada de timp, de regula un an, la care se adauga soldul (pozitiv sau negativ) dintre valoarea bunurilor si serviciilor produse de agentii economiei nationale in afara granitelor tarii si valoarea bunurilor si serviciilor produse de agentii straini in interiorul granitelor nationale.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Produs National Brut? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Produs National Brut.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Produs National Brut. Definitiile termenilor despre Produs National Brut cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Produs National Brut, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Produs National Brut.