Produs semifinit

Definitie Produs semifinit

Produs care a suferit o prima transformare si este destinat sa intre in componenta unui produs finit. Produs realizat printr-o serie de prelucrari, dar necesitand o prelucrare ulterioara, inainte de a fi gata pentru intrebuintare. Ele pot fi vandute altor fabricanti pentru prelucrarea ulterioara. Exemplele tipice ar putea include piesele brute, din metal turnat, vandute pentru a fi finisate in alta parte.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Produs semifinit? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Produs semifinit.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Produs semifinit. Definitiile termenilor despre Produs semifinit cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Produs semifinit, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Produs semifinit.