Produs strategic

Definitie Produs strategic

Produs lansat pe piata cu intentia realizarii anumitor obiective de marketing (patrundere pe un segment de piata, posibilitati de stabilire de pret de monopol, atragerea de noi cumparatori de pe pietele concurente etc.).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Produs strategic? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Produs strategic.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Produs strategic. Definitiile termenilor despre Produs strategic cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Produs strategic, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Produs strategic.