Produse complementare

Definitie Produse complementare

Produse care se comercializeaza separat dar care se afla in relatie de asociere, respectiv cresterea consumului unuia dintre ele antreneaza cresterea consumului celuilalt cresterea pretului unui produs va genera scaderea cererii pentru celalalt, si invers. Coeficientii de elasticitate incrucisata calculati, in acest caz, sunt negativi. 

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Produse complementare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Produse complementare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Produse complementare. Definitiile termenilor despre Produse complementare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Produse complementare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Produse complementare.