Proeco Gas Systems montează GPL pe cele mai puternice maşini cu injecţie directă

Pitesti - 8 decembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Proeco Gas Systems, reprezentantul în România al companiei Landi Renzo, liderului mondial al instalaţiilor GPL auto, anunţă , în premieră pentru România, posibilitatea montajului de instalaţii GPL auto pe autovehiculele cu cele mai noi motorizări pe benzină de tip injecţie directă ( 285 CP).

Landi Renzo Omegas Direct este instalaţia GPL concepută pentru noile motorizări pe benzină

Proeco Gas Systems, reprezentantul în România al companiei Landi Renzo, liderului mondial al instalaţiilor GPL auto, anunţă posibilitatea montării sistemelor GPL de tip injecţie directă pe autovehicule cu puterea cuprinsă între 46 kW ( 62 CP) şi 213 kW ( 285 CP) şi normă de poluare Euro 6. Acest lucru a fost posibil prin extinderea de putere emisă de Registrul Auto Român şi valabilă şi pentru autovehiculele cu norme de poluare inferioare (Euro 2, Euro 3, Euro 4 sau Euro 5). Partenerii Proeco Gas Systems pot accesa zona rezervată din siteul www proecogas.ro pentru consultarea licenţelor.

În acest fel, Proeco Gas Systems stabileşte în premieră pentru România un nou prag de putere ( 285 CP) pentru montajul instalaţiilor GPL de tip injecţie directă pentru cele mai noi motoare pe benzină.

Despre PROECO GAS SYSTEMS

Proeco Gas Systems este o societate comercială cu capital integral privat a cărei activitate de bază se regăseşte în domeniul sistemelor GPL auto fiind importatorul autorizat pentru România al produselor mărcii Landi Renzo, liderul mondial in domeniu. În segmentul aftermarket, Proeco Gas Systems dezvoltă relaţii comerciale cu cele mai importante unităţi service auto în domeniul GPL din ţară organizând în acest fel o solidă reţea naţională.