Pallady Towers Residence reduce preturile cu 5%

BUCURESTI - 6 iulie 2010

Comunicat tip General in Constructii

Bucuresti - 05.07.2010, Dezvoltatorii proiectului 'Pallady Towers Residence' au luat decizia de a reduce preturile apartamentelor cu suprafete mai mari, care se incadreaza in cota de TVA 24%, astfel incat cresterea TVA-ului de la 19% la 24% sa nu fie suportata de catre clienti.

Pallady Towers Residence reduce preturile cu 5%

Practic reducerea preturilor acestor apartamente cu 5% mentine acelasi nivel accesibil al preturilor pentru clientii interesati in achizitionarea unui apartament nou in Bulevardul Theodor Pallady langa statia de metrou 1 Decembrie 1918 si hypermarketurile recent deschise, Real si METRO Cash&Carry din Sectorul 3. In acest moment s-au vandut circa 40% din totalul apartamentelor disponibile in primele doua blocuri ale proiectului, dezvoltatorii incepand deja sa semneze contractele finale de vanzare-cumparare.

Despre proiect
Pallady Towers este situat in partea de Est a Bucurestiului, pe Bulevardul Theodor Pallady. Accesul se face direct din bulevard, asigurandu-se o legatura rapida cu centrul Capitalei si Autostrada Soarelui. Locuitorii ansamblului rezidential Pallady Towers se vor bucura de acces rapid la mijloacele de transport in comun, cum ar fi statia de metrou ”1 Decembrie 1918” si o moderna linie de tramvai. In imediata apropiere se gasesc Policlinica Titan, Titan Mall, Hipermarketul Auchan, Hipermarketul REAL, METRO Cash&carry, scoli generale, licee, gradinite, parcuri si locuri de joaca, piata Trapezului etc.

Dimensiunile unui nou stil de viata
Proiectul, dezvoltat pe o suprafata de 11.000 mp, cuprinde o cladire de birouri clasa A si trei cladiri cu 297 de apartamente: garsoniere, apartamente cu 2 camere si apartamente cu 3 camere. Acestea au suprafetele cuprinse intre 47 mp si 113 mp, fiind atent proiectate incat sa ofere spatiul si confortul necesar unei locuinte moderne. Printre facilitati se enumera: sistem de securitate 24/24, incinta si acces complet securizat, parcari supraterane si subterane, ascensoare rapide si silentioase de ultima generatie, finisaj termoizolant ce asigura un confort termic ridicat, iluminare exterioara, zone de agrement, locuri de joaca si zona verde, aerisita.

Elemente de confort
Finisaje de buna calitate: tamplarie exterioara din PVC cu geam termoizolant, parchet lamelar, centrala termica proprie, usa metalica de inalta siguranta, usi interioare celulare din lemn, furniruite, obiectele sanitare sunt importate din tari vest-europene, racordare la cablu TV, la reteaua telefonica si interfon, contorizare individuala a consumului de gaz, curent electric, apa. Apartamentele sunt pregatite pentru dotarea cu instalatia de aer conditionat de tip SPLIT, masina de spalat rufe si masina de spalat vase.

Perspective practice
Pallady Towers Residence este prevazut cu locuri de parcare subterane pe doua nivele care insumeaza 268 locuri si 172 de locuri exterioare. Proiectul este dezvoltat la o distanta aproximativa de 5 minute pana la urmatoarele puncte de interes ale zonei: metrou '1 Decembrie', tramvai 'Ozana', piata Trapezului, REAL Hypermarket, METRO Cash&Carry,PENNY Supermarket, gradinita nr.160, gradinita nr.232, scoala generala nr. 92, scoala generala nr. 149, colegiul tehnic Costin D. Nenitescu, parcul Titan, policilinica Titan.

Despre Profesional Cosmetics

Contact dezvoltator
Buc Invest
Tel.:021.330 02 25