Poze Profesor grigore theodoru

 • Aniversare la Muzeul

  Poza: Aniversare la Muzeul "Grigore Antipa"

 • Grigore Vieru - 'O lacrima si o floare la zi aniversara'

  Poza: Grigore Vieru - 'O lacrima si o floare la zi aniversara'

 • Apartamente Noi langa Metrou N. Grigorescu

  Poza: Apartamente Noi langa Metrou N. Grigorescu

 • O nouă Intâlnire de duminică la Muzeul Grigore Antipa

  Poza: O nouă Intâlnire de duminică la Muzeul Grigore Antipa

 • Un tezaur necunoscut – biblioteca dr. Grigore Antipa

  Poza: Un tezaur necunoscut – biblioteca dr. Grigore Antipa

 • La Antipa, in spatele usilor inchise - Acasa la Grigore Antipa

  Poza: La Antipa, in spatele usilor inchise - Acasa la Grigore Antipa

 • Recitalul de pian

  Poza: Recitalul de pian "Povesti muzicale la pian cu oameni mici si mari", editia a 5-a

 • CULOARE SI STIL ITALIAN IN CONCEPTIA COMPAGNIA DEL COLORE - SEMINAR DE INSTRUIRE PENTRU STILISTI SI COAFORI, SUSTINUT DE HAIRSTYLIST - UL MASSIMO PRADELLA, ITALIA (PROFESOR LA ACADEMIA DE ARTA DIN MILANO)

  Poza: CULOARE SI STIL ITALIAN IN CONCEPTIA COMPAGNIA DEL COLORE - SEMINAR DE INSTRUIRE PENTRU STILISTI SI COAFORI, SUSTINUT DE HAIRSTYLIST - UL MASSIMO PRADELLA, ITALIA (PROFESOR LA ACADEMIA DE ARTA DIN MILANO)

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul profesor grigore theodoru.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la profesor grigore theodoru. Pozele pe tema profesor grigore theodoru cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul profesor grigore theodoru, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la profesor grigore theodoru, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la profesor grigore theodoru.