Lantul de farmacii Professional Farmaline si-a lansat magazin online

BUCURESTI - 24 noiembrie 2017

Comunicat tip General in Farmaceutic

Incepand cu luna octombrie, reducerile, promotiile si sfaturile specialistilor lantului de farmacii Professional Farmaline sunt doar la un click distanta. Te anuntam prin acest comunicat de presa de lansarea magazinului online pfarma.ro, unde poti opta intre a-ti fi livrate produsele prin curier rapid ori a le rezerva in cea mai apropiata farmacie

Professional Farmaline

Professional Farmaline

Din  dorinta de a fi cat mai aproape de clienti, Professional Farmaline vine in intampinarea nevoilor acestora cu un magazin online usor de navigat, bine organizat, ce pune la dispozitie o gama diversificata de produse. Acesta este structurat pe trei sectiuni principale: 

Medicatie pe afectiuni – iti permite sa selectezi sexul si afectiunea de care suferi din doar doua click-uri, apoi esti indrumat catre produsele care pot fi administrate in cazul tau.

Categorii de produse – Cosmetice, Ingrijire personala, Mama si copilul, Medicatie pe afectiuni, Tehnica medicala, Viata sexuala, Vitamine si suplimente, toate structurate pe subcategorii.

Dictionar medical - gasesti explicatiile de care ai nevoie pentru fiecare termen medical de la A la Z, astfel incat sa fii un pacient informat.

 

Farmacia online marca Professional Farmaline te mai intampina cu pagini speciale cu reduceri, noutati din domeniu si idei de cadouri. Nu lipsesc informatiile de sezon legate de produsele potrivite fiecarui anotimp si nici produsele bio. De asemenea, ai acces la cele mai vandute si votate produse, astfel ca vei fi ghidat in alegerile pe care le faci la fiecare pas.

Daca vrei sa aprofundezi domeniul sanatatii, colaboratorii Professional Farmaline te asteapta si pe blogul magazinului online cu articole bine documentate.

Te asteptam sa ne faci o vizita virtuala! Profita de reducerile din acest sezon!

www.pfarma.ro

Despre Professional Farmaline

Despre Professional Farmaline

“Professional Farmaline” a aparut din dorinta si necesitatea de a oferi o gama de servicii farmaceutice complete venind in intampinarea nevoilor consumatorului local. Portile primei farmacii s-au deschis in 2001, la Baicoi, iar in prezent reteaua numara 18 farmacii si oficine locale, intr-un cadru ce include zonele geografice Prahova si Brasov, care se bucura de locatii cu acces facil si ambient elegant. Toate aceste realizari sunt datorate calitatii produselor si a serviciilor furnizate.

Suntem pe deplin preocupati de aducerea in portofoliu a celor mai bune produse de uz medical, terapeutic, profilactic sau cosmetic, pe care le oferim alaturi de preturi corecte si consiliere personalizata.

Ca o completare fireasca a portofoliului nostru, dorim sa oferim posibilitatea clientilor nostri de a-si alege si achizitiona online produsele dorite, intr-o maniera usor de accesat. Este poate cel mai ambitios proiect al nostru in acest moment.

Echipa “Professional Farmaline” a fost creata cu dorinta de a face diferenta intr-o piata in care doar clientul poate dicta regulile.