"SEROUSSI" BRAND introduce o frumoasă colecție de Primăvară – Vară pt.2015 cu țesături ușoare, plăcute ca textură dar și coloristic.

Odorheiu Secuiesc - 1 aprilie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Industrie, Monden / Lifestyle

Oricare ar fi culoarea sau modelul ales de Dvs., calitatea costumelor Seroussi este garantată de firma Norada S.A., care produce îmbrăcăminte “High end” pentru clienți din nordul și vestul Europei.

Costume barbati Seroussi

Din nou avem o frumoasă colecție de Primăvară – Vară, cu țesături ușoare, plăcute  ca textură dar și coloristic.
Am ales multe nuanțe de albastru, în modele diferite, deoarece această culoare este predominantă în acest sezon.
Aveți posibilitatea să alegeți atât clasicul bleu-marin tipic îmbrăcămintei Business, până la costume de un albastru electric, mai  puțin formale, dar impecabile.

Am ales modele croite pe corp SLIM FIT dar și unele poziții TAILOR FIT, pentru cei care se simt mai confortabil în costume mai lejere, mai clasice. Acest stil tinde să revină, din nevoia de confort și libertate de mișcare.

Vă mai reamintim că Brandul Seroussi se gândește mereu la clienții săi, atât prin diversitatea modelelor, a tiparelor, cât și prin cele trei game de mărimi în care sunt confecționate produsele noastre: Lung, Regular și Scurt. Astfel, pe lângă tinerii domni cu corpuri sculptate și suple, își găsesc îmbrăcăminte cu eticheta Seroussi și domnii maturi sau cei mai înalți decât majoritatea.

SEZONUL NUNȚILOR este “sezonul al treilea” și acoperă o grupă de produse specială: îmbrăcămintea pentru ocazii speciale. Creșterea vânzărilor, implicit a cererii pe acest segment al costumelor de ceremonie, ne-a impulsionat să creăm modele noi și să introducem țesături colorate, texturate pe lângă cele negre sau ivory clasice.

Avem smochinguri în mai multe nuanțe de bleumarin,  burgundy și antracit, în modele deja consacrate, dar și unele poziții noi, croite pe tipare prelucrate special pentru tinerii miri făcând parte din „Generația Slim Fit”.  Însă nu am renunțat la clasicul smoching negru, care se repetă în fiecare an, fiind vedeta stilului formal masculin.

SACOUL – un obiect vestimentar salvator în zilelel toride de vară

În zilele de vară, când temperaturile cresc de la o oră la alta, sacourile căptușite din lână nu par o idee “răcoritoare”. De aceea venim în întâmpinarea domnilor care trebuie să poarte ținute formale sau semi-formale, cu sacouri de vară semicăptușite.

În colecția aceasta Seroussi găsiți sacouridin lână în combinație cu in sau bumbac sau din in 100%, țesături ușoare de vară, dar vă oferim și pantaloni din bumbac în nuanțe asemănătoare sau într-un contrast echilibrat pe care să îi purtați cu sacourile din magazine.

Brandul Seroussi propune țesături din fibre naturale, iar acestea se șifonează mai repede decât cele sintetice.

Dar sunt mai plăcute și mai sănătoase la îmbrăcare, îngăduie corpului să respire și permit lejeritate la purtare.
Ca și cromatică, vara aceasta vă propunem cu preponderență culoarea albastră dar avem și o gamă de nuanțe pastelate, foarte plăcute.

Nu uitați: succesul unei ținute smart-casual este dat de combinarea unui sacou cu o pereche de pantaloni potriviți nu doar coloristic, dar și ca croi. Un sacou Slim Fit nu se pretează cu o pereche de pantaloni largi, și vice-versa. În magzinele noastre gasiți diferite modele de sacouri și pantaloni, pentru diferite gusturi și mărimi.

ACCESORII

Accesoriile dau rafinamentul stilului fiecăruia, sunt cele care definesc personalitatea și diferențiază o ținută de alta.
Așa cum i-am obișnuit deja pe clienții noștri, și în acest sezon am ales o colecție bogată de accesorii care să completeze colecția de costume, sacouri și pantaloni.

Avem cămăși pentru toate ocaziile: o varietate de cămăși tip Oxford uni și albe pentru stilul business, cămăși colorate pentru ținutele smart-casual sau frumoasele cămăși albe texturate, cu manșetă dublă și guler normal sau pentru papion utilizate la diferite ocazii și ceremonii.

Sigur, la un costum de calitate și la o cămașă fină nu poate lipsi nici o cravată sau un papion de mătase, dar nici batista colorată. Avem în magazine o mare diversitate de accesorii.

Consultanții de vânzări vă stau la dispoziție cu sfaturi și informații amănunțite cu privire la articolele din magazine și la stil ce vi se potrivește.

Toate aceste cămăși sunt din bumbac fin și au diferite croiuri, de la Tailor Fit la Slim Fit. Avem câteva poziții de cămăși din in și cămăși cu mânecă scurtă pentru vacanțele toride.

DESPRE
 Comercializarea Brandului Seroussi în prezent se face în patru magazine proprii și în cinci magazine tip franciză, pe lângă 21 de retailers având  magazine în toată țara. Strategia de dezvoltare a brandului Seroussi urmărește lărgirea gamei de clienți, menținerea și dezvoltarea rețelei de francize.

Seroussi oferă tuturor partenerilor săi francizați o echipă de profesioniști și suportul necesar în domeniul logistic, al comunicării și al achiziției.

Informații despre franciza Seroussi puteți obține de la Domnul Levente Szabó- brandmanager, sau de la Domnul Akos Pal, șeful departanebtului vânzări.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/profi-trade/seroussi-brand-introduce-o-frumoasa-colec-ie-de-primavara-vara-pt-2015-cu-esaturi-u-oare-placute-ca-textura-dar-i-coloristic