Profit din exploatare

Definitie Profit din exploatare

Profitul din exploatare = marja bruta + alte venituri din exploatare - costuri de distributie - cheltuieli administrative - alte cheltuieli de exploatare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Profit din exploatare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Profit din exploatare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Profit din exploatare. Definitiile termenilor despre Profit din exploatare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Profit din exploatare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Profit din exploatare.