Profit pe actiune

Definitie profit pe actiune

raportul dintre profitul net exprimat in lei si numarul de actiuni emise de societate acest indicator poate fi calculat si in valuta, folosind raportul dintre profitul net exprimat in valuta respectiva (la cursul mediu din anul corespunzator profitului) si numarul de actiuni emise de societate profitul pe actiune este utilizat la calcularea altor indicatori care ajuta in a determina daca o actiune este sub sau supraevaluata, un astfel de indicator este raportul pret/profit. (PER).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Profit pe actiune? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul profit pe actiune.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la profit pe actiune. Definitiile termenilor despre profit pe actiune cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la profit pe actiune, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la profit pe actiune.