Profit

Definitie Profit

Indicator sintetic ce reprezinta venitul sau castigul obtinut ca urmare a unei activitati eficiente din punct de vedere economic. Venitul total minus costul total.Generic vorbind, reprezinta beneficiul obtinut ca rezultat al investirii de capital. In sens larg, soldul (diferenta) ramas(a) dupa deducerea cheltuielilor efectuate de catre un agent economic din veniturile astfel obtinute.In sens restrans, acea forma (importanta) a produsului net care se autonomizeaza in procesul de repartizare si utilizare a unei parti din valoarea nou creata la nivel microeconomic. Are natura unui venit.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Profit? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Profit.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Profit. Definitiile termenilor despre Profit cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Profit, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Profit.