Profitability Control

Definitie Profitability Control

Efort de marketing ce are scopul de a evalua nivelul de profitabilitate a fiecarui produs din portofoliu, a fiecarei piete, a fiecarui canal de marketing, etc

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Profitability Control? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Profitability Control.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Profitability Control. Definitiile termenilor despre Profitability Control cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Profitability Control, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Profitability Control.