Prognoza

Definitie Prognoza

Evaluare probabila, stabilita in mod stiintific, a evolutiei viitoare a componentelor cantitative si calitative ale unui domeniu de activitate, pentru o perioada delimitata a orizontului de timp ales.Prognoza este rezultatul unei cercetari complexe prin intermediul careia se estimeaza starile probabile ale domeniului studiat, in fiecare an al perioadei pentru care aceasta se elaboreaza, corespunzator ipotezelor luate in considerare si restrictiilor ce influenteaza atingerea acestor stari.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Prognoza? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Prognoza.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Prognoza. Definitiile termenilor despre Prognoza cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Prognoza, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Prognoza.