Program de investitii financiare

Definitie program de investitii financiare

un protofoliu cuprinzand diverse tipuri de active financiare administrate de compania de asigurari conform unei strategii investitionale de baza.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Program de investitii financiare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul program de investitii financiare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la program de investitii financiare. Definitiile termenilor despre program de investitii financiare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la program de investitii financiare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la program de investitii financiare.