Program

Definitie Program

1. Plan de activitate in care sunt stabilite (in ordinea desfasurarii lor) etapele propuse pentru o perioada data desfasurare a activitatii (individuale, dintr-o institutie) dupa un plan.2. Expunere (scrisa) a principiilor, scopurilor etc. unei organizatii politice, sociale, culturale etc.3. Din punctul de vedere al informaticii, ansamblul de instructiuni codate, folosite de un calculator pentru rezolvarea unei probleme.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Program? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Program.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Program. Definitiile termenilor despre Program cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Program, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Program.