Programare economica

Definitie Programare economica

Sinonim - planificarea economicaFurnizeaza date informationale de plan si prognoza economica, ce reprezinta 28% din totalul informatiilor economice.Vezi si Informatie.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Programare economica? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Programare economica.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Programare economica. Definitiile termenilor despre Programare economica cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Programare economica, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Programare economica.