Poze Programming

 • MIRA TELECOM Student - Programming the future

  Poza: MIRA TELECOM anunță câștigătorii celor trei burse de excelență în cadrul programului „MIRA TELECOM Student – Programming the future”

 • MIRA TELECOM Student - Programming the future

  Poza: Câștigătorii burselor de excelență MIRA TELECOM “Student – Programming the future” motivați de rezultate să continue proiectele de cercetare

 • ALE2013

  Poza: Final de vară inovator în IT

 • Agile Lean Europe Unconference

  Poza: Profesioniştii IT din Europa se întâlnesc la Bucureşti pentru a propaga inovaţiile din lumea software

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul programming.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la programming. Pozele pe tema programming cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul programming, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la programming, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la programming.