Progressive proofs (Progs)

Definitie Progressive proofs (Progs)

Set de urme facute in timpul procesului de printare in 3 culori, care arata fiecare culoare separat si in combinatii. Numita si Color proofs

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Progressive proofs (Progs)? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Progressive proofs (Progs).

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Progressive proofs (Progs). Definitiile termenilor despre Progressive proofs (Progs) cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Progressive proofs (Progs), va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Progressive proofs (Progs).