Poze Proiectul workform

 • WorkForm vă invită la spectacolul

  Poza: WorkForm vă invită la spectacolul "De ce să fac ceva?" susținut de tinerii de la Centrul de Servicii Sociale Sf. Iosif

 • Proiectul WorckForm, finant de Comisia Europea, prin programul Tineret in Actiune, prezinta spectacolul educativ

  Poza: Proiectul WorckForm, finant de Comisia Europea, prin programul Tineret in Actiune, prezinta spectacolul educativ " De ce sa fac ceva?"

 • Copiii şi tinerii cu boli cronice grave pot avea acces la educaţie, cu noul program „Să învăţăm împreuna” dezvoltat de Asociaţia P.A.V.E.L.

  Poza: Copiii şi tinerii cu boli cronice grave pot avea acces la educaţie, cu noul program „Să învăţăm împreuna” dezvoltat de Asociaţia P.A.V.E.L.

 • Despre proiectul Guvernul Privat

  Poza: Despre proiectul Guvernul Privat

 • Proiectul TeamBuilding 1000 continua

  Poza: Proiectul TeamBuilding 1000 continua

 • Incheierea activitatilor din proiectul

  Poza: Incheierea activitatilor din proiectul

 • Cursuri autorizate GRATUITE prin proiectul FLEXINOV

  Poza: Cursuri autorizate GRATUITE prin proiectul FLEXINOV

 • Proiectul ”Start-Up România” - stimularea activităţii economice a tinerilor - Conferinta Regionala

  Poza: Proiectul ”Start-Up România” - stimularea activităţii economice a tinerilor - Conferinta Regionala

 • PROIECTUL DE LEGE PRIVIND SALARIZAREA UNITARA

  Poza: PROIECTUL DE LEGE PRIVIND SALARIZAREA UNITARA

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul proiectul workform.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la proiectul workform. Pozele pe tema proiectul workform cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul proiectul workform, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la proiectul workform, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la proiectul workform.