Promisiune de contract

Definitie Promisiune de contract

Sinonim - antecontractConventia prin care una din parti sau ambele parti se angajeaza sa incheie in viitor un anumit contract, al carui continut esential este determinat in prezent.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Promisiune de contract? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Promisiune de contract.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Promisiune de contract. Definitiile termenilor despre Promisiune de contract cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Promisiune de contract, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Promisiune de contract.